Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців

fcc.kiev.ua 23/07/2018 Новини
Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців

У Києві впродовж п’яти днів на запрошення Міжнародного благодійного фонду «Діти Чорнобиля за виживання» перебувала делегація Асоціації християнських справ із Гібралеона на чолі з її президентом, священиком Дієго Суаресом Мора.
Іспанська делегація взяла участь у заходах з нагоди ХХХІІ роковин Чорнобильської катастрофи. 26 квітня під час пам’ятних урочистостей в Українському домі дон Дієго прозвітував перед чорнобильською авдиторією про здобутки двадцятирічної співпраці Асоціації християнських справ з Україною та подальші її перспективи.
Іспанські гості також провели низку зустрічей зі школярами Малинського, Овруцького та Народицького району Житомирської області.

Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців Іспанські благодійники в гостях у чорнобильців