КАЗКОВИЙ СВІТ ПРИЧОРНОМОР’Я ДЛЯ ЮНИХ ЧОРНОБИЛЬЦІВ

fcc.kiev.ua 18/08/2021 Новини
КАЗКОВИЙ СВІТ ПРИЧОРНОМОР’Я ДЛЯ ЮНИХ ЧОРНОБИЛЬЦІВ

Сорок чотири заповітні путівки до дитячого оздоровчого табору на сонячному курорті Залізний Порт отримали юні чорнобильці з Овруча, Народичів, Бучі, Вишгорода, Корчівок, Зяськів, Сільця та Києва. Майже всі діти вперше у житті побачили море, чим вони мають завдячувати благодійникам із Чорнобильського дитячого фонду Японії.
“Це прекрасне місце, наче казковий світ із дитячої книги, цілком відмінний від зовнішнього світу”, – не приховувала свого захоплення дванадцятирічна киянка Маріанна Синьоока.
“Тут ми активно й цікаво проводили час за різноманітними іграми, купанням у морі, уроками малювання та ліплення”, – додала одинадцятилітня народичанка Ганна Стороженко.
“Коли я повернуся додому, буду розповідати всім про цей незабутній відпочинок”, – підсумувала чотирнадцятирічна Анастасія Кириченко з Народичів.

КАЗКОВИЙ СВІТ ПРИЧОРНОМОР’Я ДЛЯ ЮНИХ ЧОРНОБИЛЬЦІВ КАЗКОВИЙ СВІТ ПРИЧОРНОМОР’Я ДЛЯ ЮНИХ ЧОРНОБИЛЬЦІВ КАЗКОВИЙ СВІТ ПРИЧОРНОМОР’Я ДЛЯ ЮНИХ ЧОРНОБИЛЬЦІВ КАЗКОВИЙ СВІТ ПРИЧОРНОМОР’Я ДЛЯ ЮНИХ ЧОРНОБИЛЬЦІВ КАЗКОВИЙ СВІТ ПРИЧОРНОМОР’Я ДЛЯ ЮНИХ ЧОРНОБИЛЬЦІВ КАЗКОВИЙ СВІТ ПРИЧОРНОМОР’Я ДЛЯ ЮНИХ ЧОРНОБИЛЬЦІВ