КАЗКОВЕ ЛІТО НА ВУЛИЦІ МОРСЬКІЙ

fcc.kiev.ua 24/08/2020 Новини
КАЗКОВЕ ЛІТО НА ВУЛИЦІ МОРСЬКІЙ

В’язівка, Зяськи, Кирдани, Корчівки, Межиліска, Народичі, Норинці, Овруч, Радча, Радчиці, Раківщина, Старий Дорогинь… Понад сорок хлопчиків і дівчаток із перелічених населених пунктів захопленого чорнобильським крилом Житомирського Полісся оздоровилися в серпні у дитячому таборі “Дельфін” за адресою: Херсонська область, Голопристанський район, селище Залізний Порт, вулиця Морська.
“Місце чудове: тут дуже тихо і красиво, – поділилася своїми враженнями п’ятнадцятилітня Карина Дрозд із села Старий Дорогинь. – Море зовсім поруч. Є смачне повноцінне харчування. Дисципліна теж на висоті, адже все розписане по хвилинах. Діти постійно задіяні, за що велике спасибі нашим чудовим педагогам і вихователям. А головне – величезна подяка Чорнобильському дитячому фонду Японії за прекрасний відпочинок, який залишив казкові спомини про чорноморське літо”.

КАЗКОВЕ ЛІТО НА ВУЛИЦІ МОРСЬКІЙ КАЗКОВЕ ЛІТО НА ВУЛИЦІ МОРСЬКІЙ КАЗКОВЕ ЛІТО НА ВУЛИЦІ МОРСЬКІЙ КАЗКОВЕ ЛІТО НА ВУЛИЦІ МОРСЬКІЙ КАЗКОВЕ ЛІТО НА ВУЛИЦІ МОРСЬКІЙ КАЗКОВЕ ЛІТО НА ВУЛИЦІ МОРСЬКІЙ КАЗКОВЕ ЛІТО НА ВУЛИЦІ МОРСЬКІЙ