Доброчинна акція «Двадцять третя палає весна»

fcc.kiev.ua 26/04/2009 Новини
Доброчинна акція «Двадцять третя палає весна»

   26 квітня 2009 року Міжнародний благодійний фонд «Діти Чорнобиля за виживання» провів у Будинку офіцерів Збройних Сил України доброчинну акцію «Двадцять третя палає весна» в рамках Плану заходів на державному рівні, пов’язаних із ХХІІІ роковинами Чорнобильської катастрофи.

   О 13.00 в малому конференц-залі було урочисто відкрито художню виставку, на якій демонструвалися картини з художньої соломки та мистецькі роботи з деревини юних майстрів Овруцької Малої академії народних мистецтв і ремесел, що на Житомирщині.

   О 14.00 на сцену кіноконцертного залу Будинку офіцерів вийшли народний депутат України, радник Прем’єр-міністра України Сергій Пашинський і президент Міжнародного благодійного фонду «Діти Чорнобиля за виживання» Людмила Закревська. Сергій Пашинський звернувся до всіх чорнобильців, присутніх у залі, побажавши їм здоров’я, достатку й усіляких гараздів. Затим він вручив цінний подарунок президенту Асоціації християнських справ (Іспанія) Дієго Суаресу Мора та Почесну грамоту Кабінету міністрів України голові правління Чорнобильського дитячого фонду Японії Судзумура Мінору, подякувавши нагородженим за багаторічну благодійну діяльність на благо чорнобильських дітей.
   Людмила Закревська запросила на сцену президента Київського мотофанклубу Crazy Hohols Сергія Підмогильного, котрий вручив комплекти мультимедійної техніки учням шкіл №1 і №2 міста Овруча, віднесеного до зони посиленого радіологічного контролю.
   Окрасою акції став чудовий концерт, в якому взяли участь Національний президентський оркестр та лауреати Всеукраїнського фестивалю «Пісенний сад» Артем Кондратюк, Анна Тиха, Ірина Рошкулець, Аліна Башкіна і вокальний ансамбль «Київські соловейки». У фіналі всі учасники концерти разом із глядачами натхненно виконали духовний гімн України «Боже великий єдиний, нам Україну храни».

Доброчинна акція «Двадцять третя палає весна» Доброчинна акція «Двадцять третя палає весна» Доброчинна акція «Двадцять третя палає весна» Доброчинна акція «Двадцять третя палає весна»