Тепла зустріч у Держслужбі молоді і спорту

fcc.kiev.ua 28/04/2011 Новини
Тепла зустріч у Держслужбі молоді і спорту

За ініціативи Міжнародного фонду «Діти Чорнобиля за виживання» у конференц-залі Державної служби молоді і спорту України відбулася зустріч очільника зазначеного відомства Равіля Сафіулліна з чисельною групою італійських благодійників, які перебувають у Києві з нагоди відзначення 25-х роковин Чорнобильської катастрофи.
Пан Сафіуллін висловив щиру подяку іноземним гостям за багаторічну підтримку наших дітей, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, та нагородив Почесними грамотами Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту за вагомий внесок у справу оздоровлення маленьких чорнобильців низку італійських організацій та асоціацій, як-от: Accoglienza Bambini di Chernobyl, Аміci nel Моndо, Іо Vіvо, А.В. С. Оnlus, Lа Маtrioskа, Parrocchia dі Sаntа Lucia Verginе Маrtіnе, Аrcоbаlеnо Оnlus, Domani Zavtrа Оnlus, Pоlіvаlеnте, Sеnzа Cоnfinі, Noi con Voi, U.А.Bа.М. Оnlus, U.А.Bа.М. Оnlus, Aiutiamoli a Crescere Onlus, Noi e Voi Insieme per la Vita, Аrcоbаlеnо I.P.A., Amici Senza Frontiere, Dueville, Uniti per la Vita, Amici dei Franchuuli та Сentro Italo-Ucraino.
Від імені іноземних благодійників виступила голова благодійного комітету Accoglienza Bambini di Chernobyl Марія Рита Маджоні, котра запевнила, що італійці й надалі підтримуватимуть наших дітлахів.
Після урочистої церемонії нагородження присутні на зустрічі заступник начальника управління оздоровлення та відпочинку дітей Державної служби молоді і спорту Лариса Мельничук та профільні фахівці Міністерства закордонних справ, Міністерства освіти та науки і Державної митної служби дали вичерпні відповіді на актуальні питання іноземних гостей стосовно оздоровлення українських дітей в Італії.