Старовинний Овруч збирає друзів

fcc.kiev.ua 24/09/2016 Новини
Старовинний Овруч збирає друзів

В останню суботу вересня древній Овруч відзначав своє 1070-річчя. З нагоди свята до цього міста, що має чорнобильський статус, завітали координатор програми Турецького агентства співробітництва і координації (ТІКА) в Україні Хаджи Байрам Болат та делегація Міжнародного благодійного фонду «Діти Чорнобиля за виживання». Вони зустрілися з овруцькими школярами і вручили подарунки.
У свої чергу юні вихованці Овруцької Малої академії народних мистецтв та ремесел показали свої чудові картини з соломки та вироби з деревини, які демонструвалися на виставці, розгорнутій у міському сквері. А директор Малої академії Микола Климович ознайомив гостей з ходом робіт зі створення першого в нашій державі Музею художньої соломки.
Під час урочистостей з нагоди Дня міста голова Овруцької районної держадміністрації Юрій Дивинський вручив очільнику київського офісу ТІКА Хаджи Байраму Болату та президенту Міжнародного фонду «Діти Чорнобиля за виживання» Людмилі Закревській почесні грамоти за доброчинну діяльність на благо дітей, які мають чорнобильський статус.

Старовинний Овруч збирає друзів