«Пісенний сад» розквітнув у Києві

fcc.kiev.ua 23/04/2004 Новини
«Пісенний сад» розквітнув у Києві

23 квітня феєричним гала-концертом у Міжнародному палаці культури і мистецтв завершився І Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості «Пісенний сад», організований Міжнародним благодійним фондом «Діти Чорнобиля – за виживання» під патронатом «Укрзалізниці» та за підтримки Футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк). Цьому пісенному святу передував фінальний тур, у якому взяли участь понад 90 юних солістів і 5 вокальних ансамблів.
Гран-Прі фестивалю отримала 16-річна Марічка Гошовська (м.Чернівці). Звання лауреатів І премії у молодшій, середній і старшій вікових групах вибороли донеччани – 11-річна Аліна Башкіна, 14-річний Тарас Присяжнюк і 17-літня Валерія Калужська.
Першим серед співочих колективів виявився ансамбль Мрія» (м.Черкаси). Кращими виконавцями народної та авторської пісні визнані відповідно 13-літня Надія Гарматюк (с.Дубівці Кіцманьського району Чернівецької обл.) і 11-річна Аліна Карапка (с.Рідківці Новоселицького району Чернівецької обл.).Спеціальний приз Міжнародного благодійного фонду «Діти Чорнобиля – за виживання» для найобдарованішого учасника фестивалю з-поміж дітей, які постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС, було вручено Борису Петруньку (смт.Баришівка Київської обл.).
Призом «Надія февтивалю ХХІ віку» відзначено 5-літню Вікторію Літвінчук (м.Городок Хмельнинької обл.До числа лауреатів і дипломантів «Пісенного саду» також увійшли юні вокалісти з Житомира, Миколаєва, Києва, Малина, Хотина, Нетішина, Южноукраїнська, Овруча, Дрогобича та інших міст України. Прес-служба Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Пісенний сад».

«Пісенний сад» розквітнув у Києві «Пісенний сад» розквітнув у Києві