Дружба з дельфінами зцілює

fcc.kiev.ua 15/07/2017 Новини
Дружба з дельфінами зцілює

Понад сорок школярів з Народицького та Овруцького районів, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, оздоровилися на чорноморському курорті Залізний Порт в Голопристанському районі Херсонської області.
Приїхавши на курорт, юні народичани й овручани розмістилися в оздоровчому таборі «Дельфін», що має власний пляж. Кожен день перебування дітей в оздоровниці наповнився не лише морськими купаннями, а й спортивними змаганнями, веселими конкурсами, кумедними вікторинами, запальними концертами, цікавими майстер-класами, рухливими іграми, захоплюючими екскурсіями.
Особливо запам'яталось свято Нептуна. А ще дітлахам пощастило пару раз побачити чорноморських дельфінів. Ті підпливали майже до самого берега і влаштовували імпровізовані шоу.
Два тижні на морському узбережжі пролетіли непомітно. З останніми променями херсонського сонця в вечірнє небо злетіли іскри полум'я від прощального вогнища. От і прийшов час повертатися додому. А в далекий Токіо полетіли листи вдячності від оздороволених школярів Чорнобильському дитячому фонду Японії за чудовий відпочинок.

Дружба з дельфінами зцілює Дружба з дельфінами зцілює Дружба з дельфінами зцілює Дружба з дельфінами зцілює Дружба з дельфінами зцілює